Betalen

Betalen


Betaling VitaVitalis

Voor zover niet anders is overeengekomen, dienen de door de consument verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 7 werkdagen na het ingaan van de bedenktermijn als bedoeld in artikel 6 lid 1. In geval van een overeenkomst tot het verlenen van een dienst, vangt deze termijn aan nadat de consument de bevestiging van de overeenkomst heeft ontvangen.

De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

In geval van wanbetaling van de consument heeft de ondernemer behoudens wettelijke beperkingen, het recht om de vooraf aan de consument kenbaar gemaakte redelijke kosten in rekening te brengen.

Met deze methodes weten wij zeker dat er voor u en voor ons niks mis kan gaan!

* Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.


iDeal betalen

iDeal

Bij deze betaalmethode handelt u direct tijdens het bestelproces de betaling af met uw eigen bank. Aan iDEAL zijn geen extra kosten verbonden. U rekent af in de vertrouwde betaalomgeving van uw bank, veilig en gemakkelijk. Banken waarmee u via iDEAL kunt betalen: ABN Amro, ASN, Fortis, Friesland, ING, Rabobank, SNS, Triodos, Van Lanschot Bankiers

 OVERBOEKING

Overboeking ( ook achteraf )

Bij vooruitbetalen maakt u het verschuldigde bedrag over naar onze bankrekening  ten name van VitaVitalis (IBAN ; BIC ABNANL2A), onder vermelding van het ordernummer. Dit nummer ziet u op de orderbevestiging die u per mail van ons krijgt. Zodra de betaling bij ons binnen is, verzenden wij de bestelling. Achteraf betalen mogelijk, betalingstermijn is uiterlijk 14 dagen na ontvangst van product of dienst. (Achteraf betalen graag aangeven bij opmerkingen bestelling)

Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. 

Paypal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.  (Uitgestelde capture mogelijk).

 

Creditcard

Het is mogelijk om in onze winkel met Creditcard te betalen. U kunt zowel met MasterCard als Visa betalen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.