Huidverzorging

Bio huidverzorging

Het verzorgen van je huid kan een lastige kwestie zijn. Er is dagcrème voor vette huid, dagcrème voor gevoelige huid, gezichtscrème, oogcrème, nachtcrème en anti rimpel crème. Daarnaast zijn er nog crèmes voor verschillende huidproblemen in het gezicht zoals pigmentvlekken crème. En zo kunnen we nog best even doorgaan. Je gezicht verzorgen is misschien wel een van de belangrijkste aspecten om er stralend uit te zien. 


Welk product heb je nodig?

Een vette huid verzorgen vereist heel andere natuurlijke huidverzorgingsproducten dan bijvoorbeeld een dagcrème voor een droge huid. Voor dat laatste kun je beter een hydraterende dagcrème gebruiken. De beste huidverzorgingsproducten zijn de producten die bij jouw type huid passen. Bij een erg droge of erg vette huid is duidelijk wat het huidtype is, maar wist je dat er ook dagcrème bestaat voor de gemengde huid? Dit is niet hetzelfde als een normale huid, die vet noch droog is. Bij een gemengde huid is bijvoorbeeld het voorhoofd erg vet, terwijl de wangen droog zijn. De beste verzorgingsproducten voor zo’n gezicht is een natuurlijke gezichtscrème of gezichtscrème voor de gevoelige huid. Deze producten zorgen ervoor dat de verschillende huidtypes elk de beste gezichtsverzorging ontvangen. 


Verzorging voor het hele lichaam

Natuurlijke huidverzorging is niet alleen belangrijk bij gezichtsverzorging. Andere lichaamsdelen die wat extra verzorging eigenlijk altijd kunnen gebruiken zijn voeten en handen. Goede huidverzorgingsproducten zorgen altijd voor huidverbetering. Heb je bijvoorbeeld last van eelt of kloofjes, dan kun je een dagcrème voor de droge huid gebruiken. En als je juist het idee hebt dat je soms vettige handen hebt, dan kun je een speciale dagcrème voor vette huid gebruiken. Een ding is zeker, de beste huidverzorging hangt af van de producten die je gebruikt en met goede natuurlijke huidverzorging zit je lekker in je vel. In de webshop vind je een enorme hoeveelheid natuurlijke huidverzorging merken met huidverzorging voor zowel vrouwen als mannen. Tijd om eens rond te kijken en wat fijne producten aan te schaffen! Gebruik een product bij voorkeur zo vaak als voorgeschreven. Bij een dagcrème is dat meestal elke dag, maar er is ook goede gezichtsverzorging die om de dag of wekelijks gebruikt dient te worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een gezichtsmasker. Deze moeten vaak lang intrekken, dus plan gerust een momentje voor jezelf waarin je bijvoorbeeld in bad gaat en een gezichtsmasker gebruikt. Daarna kun je jezelf insmeren met je favoriete dagcrème. Kopje thee en een goed boek erbij en je hebt een heerlijk avondje voor jezelf gepland! 


Balm Balm Beauty Balm 60 ml.

17,30€

Balm Balm Fragrance Free Body Balm 75ml

12,58€

Balm Balm Fragrance Free Face Balm 30ml

9,44€

Balm Balm Fragrance Free Organic Balm 30ml

9,44€

Balm Balm Hibiscus Face Mask 40g

9,44€

Balm Balm Little Miracle Rosehip Serum 10ml

7,87€

Balm Balm Organic Muslin Face Cloths - 3 pack

9,44€

Balm Balm Rose Geranium Body Balm 75ml

12,58€

Balm Balm Rose Geranium Organic Face Balm 30ml

9,44€

Balm Balm Rose Geranium Organic Hand Balm 30ml

9,44€

Balm Balm Super Light Coconut Cleanser 100ml

15,73€

Balm Balm Tea Tree Organic Face Balm 30ml

9,44€

Balm Balm Tea Tree Organic Foot Balm 30ml

9,44€

Benecos Body Lotion Aloe Vera 150ml

4,72€

Benecos Body Lotion Granaatappel Roos 150ml

4,72€
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 109