Mannen

Mannen bioscometica

Huidverzorging is zeker niet alleen belangrijk voor vrouwen. Ook de huid van mannen kan wel een voedende crème gebruiken. Huidverzorgingsproducten worden ook speciaal voor mannen gemaakt. Zo kunnen ook zij van de beste gezichtsverzorging genieten. Wat de beste natuurlijke dagcrème is hangt af van meerdere factoren, maar in de eerste plaats is het type huid van belang. Zoek je bijvoorbeeld een crème om een vette huid te verzorgen, of zoek je juist een dagcrème voor de droge huid. 


Welke crème heb je nodig?

Een droge huid heeft echt een goede, hydraterende dagcrème nodig terwijl de beste verzorgingsproducten voor een vettig gezicht proberen de huid minder vet te maken. Hiervoor is speciale crème voor de vette huid beschikbaar. Daarnaast zijn er ook mensen met een gemengde huid. Dit houdt in dat sommige plekken vet aanvoelen, terwijl op andere plaatsen de huid droog is. Als jij een van deze mensen bent dan is dagcrème voor de gemengde huid een goed idee. Ook is er speciale oogcrème. Van al deze producten zijn er verscheidene natuurlijke huidverzorging merken beschikbaar in onze webshop. Wat de beste huidverzorgingsproducten voor jouw huid zijn hangt dus af van het type huid. Natuurlijk kan persoonlijke voorkeur ook een rol spelen. Verschillende goede huidverzorgingsproducten hebben verschillende geuren en consistenties. 


Verzorging voor het hele lichaam

Naast natuurlijke gezichtscrème bestaan er natuurlijke ook natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de rest van het lichaam. Er is speciale crème voor handen, voeten of voor het gehele lichaam. En als dan de gehele huid verzorgd is met de juiste crème, dan kun je natuurlijk nog een heerlijke parfum kiezen om nog beter voor de dag te komen. Combineer dit met een goede shampoo en je hebt een volledige dagelijkse verzorging. Shampoos zijn, net als crèmes, voornamelijk onder te verdelen in shampoo voor vet haar en shampoo voor droog haar. Valt jouw haar niet onder deze twee categorieën, dan kun je beter shampoo voor normaal haar gebruiken. Bij de meeste mensen is dagelijks wassen met shampoo overbodig. Dagelijks wassen stimuleert de hoofdhuid wat kan leiden tot meer talgproductie en daardoor vetter haar. 


Mild voor huid en haar

Het gebruiken van een natuurlijke shampoo is in elk geval veilig voor het haar. Het bevat geen parabenen en onnodige geur- en kleurstoffen die schadelijk kunnen zijn voor het haar. Daarnaast zijn de natuurlijke producten ook veilig voor het milieu en niet getest op dieren. Zo kun je genieten van een heerlijke én eerlijke verzorging van je huid en haar. Geniet ervan! 


LAVERA 24H DEODORANT ROLL ON For Men 50ml

4,72€

LAVERA CALMING AFTER SHAVE BALSEM 50ML

6,29€

LAVERA GENTLE SHAVING FOAM 150ML

6,29€

LAVERA MOISTURIZING CREAM 30ML

9,44€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4