Mondverzorging

Bio mondverzorging

Bio mondverzorging is misschien iets waar je nog nooit over nagedacht had. Maar bekijk de ingrediëntenlijst van een tube tandpasta maar eens… Een enorme lijst aan stoffen waar je nog nooit van gehoord had. En niet al deze stoffen dragen daadwerkelijk bij aan een goede mondhygiëne! Wil je de tanden optimaal verzorgen dan is bio mondverzorging een goede keuze. Van mondspoeling tot tandpasta: er is zijn bio producten in elke categorie. 

Tanden bleken

Ook wanneer je de tanden witter wil maken door thuis je tanden te bleken of dit te laten doen bij een tandarts of mondhygiënist zijn er bio producten beschikbaar. Dit kan op verschillende manieren. Zijn je tanden slechts een tintje geel, dan kun je misschien simpelweg je tanden poetsen met een tandpasta die erop gericht is om de tanden wat te bleachen. Ook een monddouche kan helpen bij een goede mondverzorging. Gewoon de mond spoelen na tandenpoetsen is niet altijd voldoende. Gebruik van tandenstokers en flossen met flosdraad helpt bij het schoonhouden van de ruimte tussen tanden en kiezen, maar irriteert vaak het tandvlees.

En ook gum mondverzorging hoort erbij! Een monddouche spuit met een krachtige straal, die vaak zelf in te stellen is, water tussen de tanden en kiezen. Op deze manier wordt het gebit gereinigd zonder chemicaliën te gebruiken. Een monddouche is altijd een aanvulling op het normale tandenpoetsen of poetsen met elektrische tandenborstel. Vergeet niet om dagelijks minstens twee keer te poetsen en je mond regelmatig extra verzorging te bieden met bijvoorbeeld mondwater. 

Aanbiedingen in de webshop

In de webshop zijn regelmatig verschillende mondverzorging producten in de aanbieding. Het is dus de moeite waard om dit in de gaten te houden en in te slaan wanneer de prijs gunstig is. Je gebruikt immers elke dag producten voor de mondverzorging. En met bio mondverzorging zorg je ervoor dat er geen schadelijke stoffen in je mond komen. Tanden en tandvlees blijven optimaal gezond met onze producten.


CHARWHITE Teeth Whitener 50ml

26,74€

LAVERA KID'S TOOTHGEL 75ML

3,15€

LAVERA TOOTHPASTE CLASSIC 75ML tandpasta zonder fluoride

1,57€

LAVERA TOOTHPASTE MINT 75ML

3,15€

Nordics Carbon Whitening 30g

20,45€

Nordics Family pack

14,16€

Nordics Kids toothbrush blue

3,15€

Nordics Kids toothbrush pink

3,15€

Nordics Kids toothbrush yellow

3,15€

Nordics Toothbrush blue

3,15€

Nordics Toothbrush pink

3,15€

Nordics Toothbrush with charcoal

3,15€

Nordics Toothbrush yellow

3,15€

Nordics Toothpaste Coconut Mint

4,72€
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14