Natuurlijke Deodorants/Parfum

Bio Deodorants, parfums

Het is natuurlijk ontzettend fijn om lekker te ruiken. De ene dag neem je misschien genoegen met goedkope geurtjes, terwijl je de andere keer een luxe biologische parfum gebruikt. En je kunt ook dagelijks gebruik maken van een deodorant. Wat is er nou fijner dan het gebruik van natuurlijke parfums, gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Het chemische geurtje dat veel parfums bij zich dragen is niet terug te vinden in dit natuurlijke parfum. 

Ingrediënten

Er wordt in bio parfums gebruik gemaakt van bloemen zoals rozen, jasmijn of viooltjes. Andere natuurlijke producten met een fijne geur zijn bijvoorbeeld kruiden, fruit, honing en hars. Natuurlijk zijn er talloze combinaties mogelijk en houdt de een van totaal andere parfum soorten dan de ander, en daarnaast kan een geur die op jouw huid erg lekker ruikt anders ruiken op de huid van iemand anders. Experimenteren met verschillende biologische parfum kan heel veel informatie geven over wat bij jou past én wat jij lekker vindt! Online kun je op de parfumswebwinkel heel veel verschillende parfum kopen en krijg je soms ook korting op parfum.

Daardoor kun je ook met een klein budget parfum inkopen met korting. Daarnaast kun je naast natuurlijke parfum ook natuurlijke deodorant kopen in de webshop. De webshop heeft parfum voor zowel vrouwen als mannen. Parfum kun je online ook eenvoudig met elkaar vergelijken. Zowel op ingrediënten als op prijs en inhoud. En dat alles vanuit je luie stoel achter de computer, of waar dan ook via de mobiele site. 

Lang lekker ruiken

Natuurlijk wil je een parfum waarvan de geur lang blijft hangen. Dit is ook een kwaliteitseis waar wij achter staan en rekening mee houden bij het ontwikkelen van onze geuren. Al onze parfums zijn mild voor de huid en zorgen niet voor irritatie. Ook droogt de huid niet uit. Houdt op onze site elke parfum aanbieding en uitverkoop in de gaten en ruik altijd lekker met onze natuurlijke geuren.


ALPHANOVA BABY PERFUME unisex - Baby Green 100ml

15,73€

Benecos Deodorant Roll On 50ml

4,72€

Boho Eau de Parfum Corsica - 50ml

23,60€

Boho Eau de Parfum Goa 50ml

23,60€

Boho Eau de Parfum Iles Eoliennes - 50ml

23,60€

Indemne Eau de Genie 10ml

4,72€

LAVERA 24H DEODORANT ROLL ON For Men 50ml

4,72€

LAVERA FRESH DEODORANT SPRAY Organic Wild Rose 75ML

6,29€

Salt of the Earth ongepafumeerde stick Rock Chick 90 gram

6,29€

Salt of the Earth ongeparfumeerde spray 100 ml.

6,29€

Salt of the Earth ongeparfumeerde spray 20 ml.

3,15€

Salt of the Earth ongeparfumeerde stick 50 gram

4,72€

Salt of the Earth ongeparfumeerde stick 90 gram

6,29€

Salt of the Earth Spray with lavender en vanilla 100 ml.

6,29€
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 27