Blush

Bio Blush

Ben je op zoek naar een prachtige blush om je wangen wat meer kleur te geven? En wil je een blush die op een verantwoorde manier gemaakt is, zonder getest te zijn op dieren? Die is hier te vinden!

Verantwoorde blush

Onze blush make up is veilig voor je eigen huid en is hypoallergeen. Je huid zal dus niet geïrriteerd raken en je kunt de blush veilig elke dag gebruiken. Is je huid wat aan de vette kant en ben je bang dat de huid glimt, kies dan voor een matte blush. Dit combineert trouwens perfect met een opvallende glimmende lip gloss of oogschaduw met glitters. Voor een tint richting oranje kies je voor een peach blush, wil je liever roze kies dan voor rose of coral blush.

Er is ook een blush pallete te koop waarmee je in één keer verschillende tinten in huis haalt. Gewoonlijk breng je blush aan met een kwastje, maar ook met airbrush make up kun je een prachtige contour blush aanbrengen. Hiernaast kun je ook nog een blush highlighter gebruiken. Zoals het woord al zegt zorgt deze voor een natuurlijke highlight op je wangen. Mocht je liever niet willen glimmen, dan kun je het beter bij de matte blush houden en eventueel een shimmer blush gebruiken. De shimmer geeft ook glans, maar meestal minder dan de highlighter. 

Blush voor jou

Wil jij ook stralen met een mineral blush naar keuze? Kijk dan eens rond welke blush er op de webshop te bestellen is. Wil je weten op welke plek je het beste blush kunt aanbrengen? Leg dan een pen van de bovenkant van je oor naar je mondhoek. Precies op deze lijn breng je de blush aan, die je daarna met het kwastje verspreid over de huid. Eventuele highlighter breng je aan op de bovenste helft van het oppervlak waar de blush is aangebracht.


Benecos Compact Blush

3,15€

Benecos Compact Blush Trio - Fall in Love

3,15€

Boho Blusher

9,44€

Boho Vegan Brush Blush 06

15,73€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4