Bronzer

Bio Bronzer

Een mooie bronzer is een product dat je huid een heerlijk zomers tintje geeft. Bronzer is meestal iets donkerder en bruiner dan een blush. Een goede bronzer geeft een natuurlijke kleur aan de huid, zodat het lijkt dat je lekker met je gezicht in de zon hebt gelopen. Een goede budget bronzer is een goedkope bronzer dat een natuurlijke kleur geeft aan jouw gezicht. Al onze bio bronzers zijn veilig om te gebruiken vanwege de hypoallergene eigenschappen. Het irriteert de huid dus niet.

Vroeger & Nu

Vroeger waren bronzers vaak meer oranje, en was meteen duidelijk dat iemand een bronzer had gebruikt. Tegenwoordig is dat echt niet meer zo. Met bronzer poeder breng je met een kwast juist gemakkelijk een natuurlijke kleur aan op je wangen. Naast bronzing powder, zoals bronzer poeder in het Engels genoemd wordt, zijn er ook crèmes waarin bronzer is aangebracht en kun je zelfs vloeibare bronzer kopen. Misschien twijfel je tussen een bronzer of blush. Bedenk dan dat de bronzer meer het zomerse tintje geeft, en een blush meer roze tinten heeft.

Beste bio bronzer

Het beste bronzing powder hangt af van de look waar je voor wil gaan. Het zonnige tintje krijg je al snel wanneer je de bronzer blush highlighter daar aanbrengt waar je normaal gesproken met je gezicht in de zon zou lopen. Ga je voor een matte budget bronzer dan kun je deze beter gebruiken voor het shaping. Dit betekent dat je bepaalde delen van je gezicht accentueert met een donkerdere tint, en andere delen met ene lichtere tint. Zo manipuleer je als het ware de vorm van je gezicht. Het beste bronzer powder hangt dus af van jouw voorkeur. Verschillen zijn het type (poeder, vloeibaar of crème) en de mate van matheid of juist glitter. Heeft je huid van nature een donkere kleur, dan kun je voor een wat donkerdere natuurlijke bronzer gaan dan wanneer je erg bleek bent. Zorg ervoor dat het contrast niet te groot wordt, dan lijkt je face bronzer meer op schmink. Met de bronzer experimenteren kan geen kwaad! Nog een goede tip: het bronzing powder breng je het beste aan op de kunstmatige lijn die van de bovenkant van je oor naar je lip loopt. 


Lovea Bio Autobronzant 125ml

12,58€
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3