Concealer

Bio Concealer

Concealer bestaat in vele vormen en soorten. Een concealer stick die je vooral onder de ogen gebruikt of foundation concealer dat geschikt is voor het hele gezicht. Vloeibaar, als concealer pen of vast. En een beetje daartussenin: de crème concealer. 

Wat te kiezen?

Als je op zoek bent naar een geschikte concealer moet je eerst bedenken met welk doel je de concealer wil gebruiken. Wil je de donkere kringen onder je ogen wegwerken, dan kan een concealer stick of correcting concealer handig zijn. Wil je echter je make up zo goed mogelijk aanbrengen dan zoek je eerder naar een concealer die het hele gezicht kan bedekken. Dit is de basis voor blush, bronzer, oogschaduw… Bijna alle make up die je aan wil brengen. Alleen voor de lippen kun je beter een lip conditioner gebruiken. Dit is erg voedend voor je lippen en een perfecte basis voor balsem, lipgloss of lipstick. 

Soorten concealer

De bekendste concealer is waarschijnlijk de stick. Deze is gemakkelijk in gebruik op kleine plekken, zoals de wallen onder je ogen of plekjes waar de kleur van de huid afwijkt. Rode vlekken of puistjes verdwijnen in mum van tijd. Wil je liever dat je gezicht egaal bedekt is, kies dan voor een vloeibare, crème of vaste concealer. Deze kun je aanbrengen met je vingers of een kwast. Vergeet niet dat ook een bio concealer pas natuurlijk oogt wanneer je daarna een bronzer of blush gebruikt. Het is echt de basis voor de rest.


LAVERA COVERSTICK - Ivory 01

4,72€

LAVERA NATURAL CONCEALER

11,01€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4