Foundation

Bio Foundation

Een bio foundation is de basis van alle make up op je gezicht. Het is iets minder dekkend dan een concealer, maar daarom voor veel mensen juist heel fijn. Er is speciale foundation voor de vette of (extreem) droge huid en ook mensen met een gevoelige huid kunnen goed met onze minerale foundation overweg. Gebruik van de juiste kleur en textuur natuurlijke foundation zorgt voor het meest natuurlijke en beste resultaat. 

Soorten foundation

Foundation kan vloeibaar zijn, een crème, een poeder, een mousse of als stick. Wil je een hydraterende foundation dan kan een gekleurde dagcrème al voldoende zijn. Het is misschien niet de beste foundation als je op zoek bent naar veel dekking, maar als je dat niet nodig hebt is het een mooie foundation. Vloeibare foundation kan op waterbasis zijn of op basis van olie. De foundations op waterbasis zijn meestal wat lichter in textuur, maar de foundation op oliebasis voedt de huid wat meer. Het is in elk geval meestal goede, betaalbare foundation. Een andere goed dekkende budget foundation is mousse foundation. Deze foundation is opgeklopt met lucht wat een erg lichte en zachte textuur geeft. Het is gemakkelijk aan te brengen en geschikt voor alle huidsoorten. Foundation die geschikt is voor de erg vette huid is bijvoorbeeld foundation poeder. Het glimmen van je huid wordt hierdoor tegengegaan. Zoek je een foundation dat oneffenheden verhult? Dan is een foundation stick handig. Het is wel wat dikker en moeilijker smeerbaar, dus ook het eest geschikt voor gebruik op probleemgebieden.

Bestellen van foundation

Foundation is gemakkelijk te bestellen op onze webshop. Of je nu op zoek bent naar een goede goedkope foundation, een witte foundation, de beste dekkende foundation voor de droge huid of gewoon een mooie, dekkende foundation wil kopen: er is voor ieder wat wils. Sommige foundations kun je gemakkelijk aanbrengen met je vingers, maar het poeder kun je beter aanbrengen met een foundation kwast. Sommige foundation is waterproof. Dit is niet alleen handig als het regent, of wanneer je wil zwemmen, maar ook wanneer het erg warm is en je veel zweet. Een nadeel van dit type foundation is dat het erg lastig te verwijderen is. Ook kan dit toch voor irritaties zorgen, terwijl alle bio foundation juist goed voor de huid is vanwege de hypoallergene eigenschappen. Wees dus zuinig met de waterproof foundation en kies liever voor de andere types. Deze zijn allemaal veilig voor de huid en geschikt voor dagelijks gebruik.


Benecos Light Fluid Natural Foundation 30ml

7,87€

Benecos Natural BB-Cream Beige 30ml

6,29€

Boho Compact Foundation 4,5g

9,44€

Boho Liquid Foundation 30ml

12,58€

Boho Vegan Brush Fluid Foundation 04

11,01€

LAVERA 2in1 COMPACT FOUNDATION

11,01€

LAVERA NATURAL LIQUID FOUNDATION 30ml

11,01€

LAVERA NATURAL MOUSSE MAKE-UP

9,44€

UOGA UOGA Foundation Powder 8g

22,02€
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9