Lipgloss

Bio Lipgloss

Bij het mooi opmaken van het gezicht mogen de lippen niet vergeten worden. Met bio lipgloss zullen ook jouw lippen glanzen en goed gehydrateerd worden. Er zijn verschillende kleuren dus je bepaalt zelf elke dag wat de kleur van jouw lippen wordt.

Hoe aanbrengen

Een veelgehoorde klacht is dat de lip gloss niet zo lang blijft zitten. Dit is te verhelpen door eerst een lip primer aan te brengen. Deze zorgt ervoor dat de lippen iets opdrogen en dat er een egale, gladde basis ontstaat. Lipglosses kunnen dan gemakkelijk hechten en blijven langer zitten. Voor een goede verzorging van de lippen gebruik je af en toe een lip conditioner. Dit is een balsem met voedingsstoffen die erg zacht voor de lippen is. Het verzorgt en hydrateert je lippen waardoor deze in goede conditie blijven. Je kunt een lip conditioner of lippenbalsem ook aanbrengen onder de lipgloss. Lipgloss bevat in vergelijking met lippenstift minder pigmenten. Daarom moet je het meerdere keren per dag opnieuw aanbrengen als je wil dat het mooi blijft zitten, veel vaker dan bij lippenstift het geval is. Voor sommige mensen is dit een nadeel. Een voordeel is dat lipgloss je lippen niet uit zal drogen.

Verschillende soorten

Er zijn meerdere soorten lipgloss. Natuurlijk zijn er talloze verschillende kleuren, maar er zijn meer verschillen. Zo kan lipgloss bijvoorbeeld matte zijn. De lipgloss is dan niet glimmend maar meer dof. Het lijkt meer op een traditionele lippenstift. Ook zijn er veel lipgloss met glitters. Soms heel subtiel, en soms behoorlijk opvallend. Goed om even te checken voor aanschaf, je wil niet zonder dat je het weet een opvallende glitter lipgloss kopen. Alle bio lipgloss is volledig veilig en hypoallergeen. Zelfs mensen met gevoelige huid en lippen zullen dit dus fijne producten vinden.

LAVERA GLOSSY LIPS

7,87€
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2