Lippotlood & Lipliner

Bio Lippotlood

Voor sommigen is dit product onmisbaar, bij anderen is het niet eens in huis te vinden: lippotlood. Het kan echter een hele fijne toevoeging zijn aan de make up tas. Met lippotlood kun je veel doen. 

Mogelijkheden

Een lippotlood wordt meestal gebruikt om de lippen te omlijnen. Hierdoor zou de lippenstift of lipgloss beter blijven zitten. Wat echter nog belangrijker is bij het lippotlood aanbrengen is dat je de lippen kunt accentueren. De grens tussen lippen en gezicht wordt duidelijk neergezet en je kunt een beetje spelen met het formaat van je lippen. Heb van nature erg kleine lippen dan kun je gerust met het lippotlood je lippen iets groter laten lijken. Bij hele grote lippen is het iets moeilijker, maar daar gebruik je dan de binnenkant van de lippen om het lijntje aan te brengen. Al onze bio lippotloden zijn veilig in gebruik en zijn hypoallergeen. Irritaties van de lippen of het gezicht zullen dus niet optreden.

Tips

Het beste lippotlood bij de lipgloss of lippenstift die jij gebruikt heeft een nét iets andere kleur dan jouw lipgloss of lippenstift, maar dit verschil is minimaal. Wanneer je probeert om twee producten te vinden met exact dezelfde tint verschillen ze meestal al ietwat van elkaar. Ga dus zeker niet voor twee totaal verschillende kleuren! Je kunt het lippotlood ook gebruiken als lippenstift. Handig als je wil dat het heel erg lang blijft zitten of wanneer je je lippenstift vergeten bent! Een lippotlood gaat daarnaast heel lang mee, het enige wat je nodig hebt voor het goed bewaren en blijvend kunnen gebruiken is een puntenslijper! Zo simpel is het. Zorg er wel voor dat deze scherp is: dat zorgt ervoor dat het lippotlood fijn is tijdens het aanbrengen.


Benecos Lip Brush - Lip Penseel

3,15€

Boho Oog-en Lippotlood 1,04g

3,15€

LAVERA SOFT LIPLINER

4,72€
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3