Lipstick

Bio Lippenstift

Lippenstift wordt al eeuwenlang gebruikt. In Egypte zijn papyrusrollen gevonden waarop een vrouw staat die haar lippen kleurt voor de spiegel. En vandaag de dag wordt make up met lipstick nog steeds regelmatig gebruikt. 

Soorten lippenstift

Lipstick kan enorm veelzijdig zijn. Er zijn talloze kleuren, niet alleen roze en rood, maar ook zwart, groen, blauw en met glitters. Er is matte lipstick en long lasting lippenstift, ook wel long stay lipstick genoemd. Meestal is dit ook waterproof lipstick. Met deze soorten kun je dus gerust wat eten of drinken: de kleur vervaagt niet of slechts een beetje. 

Wat past bij mij?

Niet alle make up past goed bij elke lippenstift. Ga je voor zeer opvallende oogschaduw en uitgesproken bronzer of blush? Dan kun je het beste kiezen voor een neutrale make up op je lippen: een roze tint lippenstift die weinig verschilt van je natuurlijke kleur. Houd je de rest van je make up heel neutraal, doe dan eens gek en ga voor een opvallende lippenstift. Kies er één die een stuk donkerder of juist lichter is dan je natuurlijke kleur, of nog gekker: kies een felle kleur. 

Permanente lippenstift

Het is mogelijk: permanente lippenstift. Ben jij iemand die elke dag lippenstift draagt, en meestal dezelfde? Dan is deze manier van lipstick make up wellicht geschikt voor jou. Permanente lippenstift wordt gezet door een schoonheidsspecialiste. Ook mensen met smalle of onregelmatige lippen kunnen permanente make up overwegen. De term ‘permanent’ is trouwens wat misleidend: na een paar jaar moet de behandeling opnieuw plaatsvinden om het resultaat mooi te houden.

Tips

Lippenstift komt nog beter uit wanneer je het combineert met lipliner. Dit is een potlood waarmee je de randen van je lippen omtrekt en zo de kleur van je lippen accentueert. Ook kun je de lipliner gebruiken om een basis te creëren waardoor de lippenstift nog beter pakt op je lippen. De beste lippenstift voor jou is misschien wel een van de bio lippenstiften die in de webshop te vinden is. Alle producten zijn vrij van parabenen en dus zeer veilig voor huid en lippen. Irritatie zal niet voorkomen. Kies jouw lippenstift en laat zorg voor goed verzorgde lippen.


Balm Balm Fragrance Free Lip Balm Pot 7ml

4,72€

Balm Balm Rose Geranium Organic Lip Balm Pot 7ml

4,72€

Balm Balm Tea Tree Organic Lip Balm Pot 7ml

4,72€

LAVERA BEAUTIFUL LIPS BRILLIANT CARE

9,44€

LAVERA BEAUTIFUL LIPS INTENSE

9,44€

YVERUM LIP CARE COLLAGEEN with Cover Rose - VEGAN

12,58€

YVERUM Lip Care with Cover 4,8g - VEGAN

14,16€

YVERUM OOG-en LIPSERUM 15ml en LIP CARE COVER - VEGAN

53,48€
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10