Nagels

Bio Nagellak

Er bestaat geen bio cosmetica product dat nog kleurrijker is dan nagellak. Van babyblauwe nagellak tot transparant nagellak en neon roze nagellak. En naast al deze kleuren is er ook uv nagellak, metallic nagellak, matte nagellak en gel nagellak. Een enorm divers product dus. In december 2016 kwam nagellak extra onder de aandacht toen er een nagellak actie georganiseerd werd door Tijn, om geld op te halen voor Serious Request. Waar is nagellak nou eigenlijk van gemaakt? Wat zijn de verschillen? Zodra je meer weet over nagellak weet je ook of je hier online bio nagellak kunt bestellen. In ieder geval is deze natuurlijke nagellak die te koop is in deze webshop in Nederland vrij van giftige stoffen. Net als andere bio cosmetica is het dus veilig te gebruiken, ook voor kinderen.

Wat is nagellak?

Nagellak is een vloeibare, meestal gekleurde, substantie die je kunt aanbrengen op vinger- en teennagels om deze een mooie kleur te geven. Nagellak bestaat uit een aantal hoofdcomponenten. Het belangrijkste is hars wat ervoor zorgt dat de nagellak op je nagel blijft zitten en opdroogt. Daarnaast zijn er weekmakers en oplosmiddelen nodig waardoor de nagellak vloeibaar blijft tot het is aangebracht op de nagel. Vaak bevatten deze middelen alcoholen, acetaten en tolueen. Om ervoor te zorgen dat de laag op de nagel egaal is wordt ook een filmer toegevoegd. Ten slotte is er ook pigment nodig om de nagellak zijn kleur te geven. Sommige nagellak bevat schadelijke stoffen waaronder tolueen, formaldehyde en dibutylftalaat (DBP). Natuurlijk maar in kleine hoeveelheden, maar toch niet fijn om dagelijks op je handen of tenen te hebben. Bio nagellak bevat al deze stoffen gelukkig niet. Deze nagellak is daardoor veilig te gebruiken zonder allergische reacties te krijgen.

Soorten nagellak

Meestal bescherm je de nagel eerst met een base coat nagellak. Dit is een doorzichtige of lichte laag die als eerste aanbrengt op de nagel. Zodra dit droog is kun je met de nagellak naar keuze lakken en het geheel voor invloeden van buitenaf beschermen met een top coat. Chrome nagellak is bijna spiegelende laag die de laatste tijd erg populair is geworden waar ook metallic nagellak te koop is. Populaire kleuren zijn metallic gouden en zilver nagellak. Er is ook zuurstofdoorlatende nagellak in de webshop waar ook een nagellak cadeauset te koop is. Deze luchtdoorlatende nagellak is heel fijn voor iedereen die nagelproblemen heeft, zoals kalknagels. Ook zij kunnen gerust deze nagellak gebruiken.

Bij het aanbrengen van nagellak voor acrylnagels of gelnagels maak je meestal eerst gebruik van een primer. Een primer nagellak gebruik je om de hechting tussen natuurlijke en onnatuurlijke nagels te vergroten. Gelnagels zijn flexibeler dan acrylnagels en zien er meestal natuurlijker uit. Acrylnagels zijn daarentegen veel steviger. Ze gaan dus bijna altijd langer mee.

Andere soorten populaire nagellak zijn glow in the dark nagellak, waarbij je nagels oplichten in het donker, matte nagellak die absoluut niet spiegelt en parelmoer nagellak in vele verschillende pasteltinten. Mini nagellak kun je goedkoop bestellen om eens te testen of dit leuke kleuren voor jou zouden zijn.

Kopen

Je kunt een nagellak set vaak goedkoop inkopen via de webwinkel. Gellak of gelish nagellak kun je goed online kopen omdat je verschillende kleuren en merken met elkaar kunt vergelijken. Wil je gel nagellak kopen online kijk dan zeker even in onze webshop. Je kunt een nagellak set met alle kleuren bestellen via de webshop, waar het erg goedkoop kan zijn. Onze online bio nagellak kun je met een druk op de knop bestellen en wordt goedkoop en snel thuisbezorgd. Zo kun je binnen een paar dagen genieten van de kleur die jij gekozen hebt en meedoen met alle nagellak trends.


Boho Vegan Nagellak

3,15€

Boho Vegan Nagellak 09 Durcisseur Nagelverharder - 5ml

4,72€

Boho Vegan Nagellak 10 Basecoat - 5ml

4,72€

Boho Vegan Nagellak 11 Topcoat - 5ml

4,72€

LAVERA Intense Nail Cream 15ml

7,87€

LAVERA Intense Nail Gel 10ml

4,72€
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7