Oogpotlood

Bio Oogpotlood

Een veelgebruikt product in de Nederlandse huizen is oogpotlood. Bijna iedereen heeft minstens één oogpotlood, en de meeste mensen hebben meerdere kleuren. Zwart en bruin oogpotlood zijn bijna altijd geschikt, maar de kleur van je ogen kan ook erg mooi uitkomen wanneer je bijvoorbeeld blauw of groen oogpotlood gebruikt. 

Gevoelige ogen

Wanneer je een zwart, groen of zelfs paars oogpotlood gebruikt wil je natuurlijk dat deze mild is voor je ogen. Gelukkig is er speciaal oogpotlood voor gevoelige ogen zonder parabenen. Het beste bio oogpotlood voor gevoelige ogen is hypoallergeen. Dat betekent dat het de ogen en de huid eromheen niet irriteert. Zelfs waterproof oogpotlood kan deze eigenschappen hebben. Oogpotlood of eyeliner voor gevoelige ogen is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en bevat geen parfum. Oogpotlood zonder olie is het meest geschikt voor wie gevoelige ogen heeft. Alle producten in onze webshop zijn hypoallergeen en dus veilig te gebruiken voor iedereen. Het kan geen kwaad om oogpotlood dagelijks te gebruiken. Wel is het aan te raden om je ogen ’s avonds schoon te maken met een reinigingsproduct. En indien je ook make up gebruikt op de rest van je lichaam, dan kun je dat ook gelijk reinigen.

Plekken

Oogpotlood kun je op verschillende plekken gebruiken. Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om oogschaduw met een potlood aan te brengen? Erg gemakkelijk omdat je er geen kwastjes bij nodig hebt en de kleur altijd behouden blijft. Af en toe moet je het oogpotlood wel slijpen, maar dat geldt voor elk oogpotlood. Zo heb je meteen een compleet vers laagje dat niet is uitgedroogd en geen bacteriën bevat. Soms heeft een oogpotlood een dopje. Gebruik dit dan ook: het voorkomt dat er stof aan het puntje gaat kleven dat je daarna weer op je oog aanbrengt.

Oogpotlood is niet altijd waterproof. Het beste oogpotlood dat waterproof is, hangt af van waar je het wil gebruiken. Het beste oogpotlood voor op je waterlijn, het smalle randje onder je oog, nog voor de wimpers beginnen, is een ander oogpotlood dan de beste eyeliner voor op je ooglid. Oogpotlood dat waterproof is blijft het beste zitten wanneer je last hebt van traanogen of door de regen moet fietsen. Op je waterlijn kun je het beste ook nog een poeder aanbrengen, want daar vervaagt het oogpotlood gemakkelijker. Dat komt omdat je per minuut gemiddeld 10 tot 15 keer met je ogen knippert.


Benecos Liquid Eyeliner Black 3ml

4,72€

LAVERA LIQUID EYELINER Black

9,44€

LAVERA SOFT EYELINER

6,29€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4