Oogschaduw

Bio Oogschaduw

Oogschaduw is een erg veelzijdig cosmetica product. Mooie oogschaduw accentueert de kleur van het oog en past daarnaast bij de kleding die je op dat moment draagt. Verschillende merken oogschaduw bieden naast verschillende kleuren ook oogschaduw met verschillende consistenties. Het geperste poeder in een klein palet is oogschaduw die iedereen wel kent. Maar er is ook vloeibare oogschaduw en er zijn oogschaduw pads.

Oogschaduw pads

Hier moeten we even wat meer over vertellen. Oogschaduw pads zijn namelijk niet zo bekend. Toch is het een makkelijke en snelle manier om oogschaduw netjes en schoon aan te brengen. Je kunt de pads gemakkelijk meenemen en gebruiken wanneer jij er even extra mooi uit wil zien. Je pakt een pad, dat ongeveer het formaat heeft van een wattenschijfje en wrijft deze in een vloeiende voorzichtige beweging over je oog. Sommige pads moet je alleen goed aanduwen op je oog. Op deze manier kun je ook gemakkelijk verschillende kleuren aanbrengen. Bijvoorbeeld oogschaduw in paars, blauw en bruin. Een voordeel is dat de randen zo erg scherp neergezet kunnen worden, veel beter dan je dat zelf zou kunnen met een kwastje.

Oogschaduw kopen

Een oogschaduw palet kun je kopen of bestellen in de online of fysieke winkel. In beide gevallen kun je kiezen uit verschillende merken en types oogschaduw. Natuurlijke, minerale oogschaduw is vrij van schadelijke stoffen en veilig te gebruiken rond je oog. Bio oogschaduw is hypoallergeen en dus ook geschikt voor iedereen met gevoelige ogen. Daarnaast is het allemaal goed gepigmenteerde oogschaduw met mooie, intense kleuren.

Leuke variaties

Misschien heb je wel een favoriete rode oogschaduw of word je nooit gezien zonder zwarte oogschaduw. Maar er zijn zoveel meer mogelijkheden! Probeer bijvoorbeeld eens een ander type zoals cream oogschaduw. Dit is een wat vettere oogschaduw dan het bekende poeder en is gemakkelijk met je vingers aan te brengen. Ook blijft crème oogschaduw erg goed zitten en kun je het zelfs halverwege de dag nog even opnieuw over je ooglid verdelen. Een ander type oogschaduw dat je kunt gebruiken is oogschaduw potlood. Ook gemakkelijk aan te brengen en lang te bewaren.  Kies ook eens voor een glitter oogschaduw als je erg wil opvallen. Glitter oogschaduw is te krijgen waar ook het mooiste en beste oogschaduw palette te koop is. Oogschaduw palettes hebben in één verpakking meerdere kleuren zitten die bijna altijd goed bij elkaar passen. Op je oogbal kun je bijvoorbeeld een andere kleur aanbrengen dan bij je wenkbrauwboog of net onder je oog.

Of je nou houdt van goedkope of dure oogschaduw, in de webshop is er veel te vinden. Kort samengevat: Bio oogschaduw is een fijn, natuurlijk product dat geschikt is voor iedereen, of je nou een normale of gevoelige houd hebt. En je kunt met alle soorten en kleuren flink experimenteren!


Benecos Eyeshadow Brush - Oogschaduw Penseel

3,15€

Benecos Oogschaduw Applicator

3,15€

Benecos Oogschaduw Quatro

6,29€

Benecos Vegan Natural Mono Oogschaduw

3,15€

Boho Oogschaduw

6,29€

Boho Vegan Brush Oogschaduw 02 schuine top

6,29€

Boho Vegan Brush Oogschaduw 03

6,29€

Boho Vegan Oogschaduw Penseel 01

6,29€

LAVERA BEAUTIFUL MINERAL EYESHADOW

7,87€

LAVERA BEAUTIFUL MINERAL EYESHADOW QUATTRO

9,44€

LAVERA ILLUMINATING EYE SHADOW

9,44€

LAVERA ILLUMINATING EYE SHADOW QUATTRO Indian Dream 03

12,58€
Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13