Wenkbrauw potlood

Bio Wenkbrauwpotlood

Het is tegenwoordig enorm populair om grote delen van je wenkbrauwen te epileren, en daarna wenkbrauw make up aan te brengen. Tot begin van de eeuw was het gebruikelijk om slechts een paar haren te epileren en zo de wenkbrauwen identiek te krijgen maar steeds vaker zie je wenkbrauwen die slechts zeer minimaal zijn. Ook het compleet weghalen van de wenkbrauwen is geen uitzondering meer. Maar men wil niet rondlopen met kale plekken boven de ogen! Na het epileren gaat men met een potlood voor wenkbrauwen nieuwe wenkbrauwen tekenen. Bio wenkbrauwpotlood is zeer veilig voor de huid en bevat geen schadelijke stoffen. Het is een hypoallergeen product, wat betekent dat het de huid niet irriteert. Wel zo fijn wanneer je een product gebruikt in de buurt van je ogen.

Waarom wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwpotlood is er natuurlijk niet alleen voor de mensen die hun wenkbrauwen grotendeels of helemaal geëpileerd hebben! Wenkbrauwpotlood is ook enorm geschikt voor iedereen die blond- of roodharig is. Zij hebben meestal namelijk veel lichtere wenkbrauwen dan mensen met donker haar. Blond wenkbrauwpotlood is zeer geschikte make up voor lichte wenkbrauwen. Je kunt je wenkbrauwen zo donker maken als je zelf wil. De beste wenkbrauw producten zorgen ervoor dat het resultaat dat je creëert er toch natuurlijk uitziet. Met een wenkbrauwpotlood met borsteltje kun je nadat je het product aanbrengt de haren kammen en tegelijk de kleur verzachten. Waterproof of watervast wenkbrauwpotlood is wenkbrauw make up die zoals de naam al zegt waterproof. Je kunt gemakkelijk ’s ochtends je wenkbrauw make up bijwerken en er, omdat het waterproof is, de rest van de dag niet meer naar omkijken. ’s Avonds moet je dan wel met een goede reiniger de wenkbrauwen schoonmaken. Wenkbrauwpotlood dat waterproof is laat zich niet gemakkelijk verwijderen. Een stapje verder dan waterproof wenkbrauwpotlood is permanente make up wenkbrauwen. Je laat hierbij de wenkbrauwen zoals jij dat wil tatoeëren. Dit resultaat blijft enkele jaren mooi zitten en moet daarna bijgewerkt worden. Een groot nadeel is dat dit erg veel pijn kan doen. En daarnaast is het natuurlijk lastig om je wenkbrauwen een keer wat minder duidelijk aanwezig te laten zijn. Je kunt dus beter een nét iets te dunne wenkbrauw als permanente make up op je gezicht hebben, deze kun je daarna dan weer bijwerken met een wenkbrauwpotlood, net zoals gewone wenkbrauwen.

Tips

Wenkbrauwpotlood kan ook gebruikt worden als eyeliner. Handig wanneer je vergeten bent om je oogpotlood mee te nemen of je de juiste kleur niet in huis hebt. Het beste wenkbrauwpotlood is een wenkbrauwpotlood dat goed onderhouden wordt. Dit doe je door het potlood altijd te bewaren met het dopje erop en het regelmatig te slijpen. Ook wanneer dit eigenlijk nog niet nodig is omdat je het potlood nog kunt gebruiken, kunnen er bacteriën aan de punt van je potlood zitten. Deze slijp je er gemakkelijk af, dus schroom niet om dit af en toe te doen. Met het beste waterproof wenkbrauwpotlood product kun je een wenkbrauw als het ware inkleuren of juist voorzichtig enkele streepjes tekenen om het effect van haartjes na te bootsen. Je kunt gerust eens op zoek gaan naar een goed budget bio wenkbrauwpotlood. Een hoge prijs hoeft niet altijd te betekenen dat het een goed product is. Probeer gerust eens wat potloden uit om te testen welk wenkbrauwpotlood het beste bij jouw wenkbrauwen past.


Benecos Wenkbrauw Potlood

3,15€

Boho Wenkbrauwpotlood 1,04g

4,72€

LAVERA EYE BROW PENCIL

6,29€

LAVERA EYE BROW STYLING GEL 9ml

7,87€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4