Bio Thee

Bio Teatox

Bio teatox is een heerlijke thee met vele eigenschappen. Naast smaak geeft het een rustgevend gevoel, kan het helpen bij de spijsvertering en kalmerend werken. Daarnaast kan het goed zijn bij verschillende aandoeningen. Waarbij? Dat hangt af van de precieze ingrediënten van de teatox. 

Soorten teatox

Het benoemen van verschillende soorten teatox is eigenlijk niets anders dan het benoemen van verschillende soorten thee. Het is wel altijd kruidenthee. Wat bijzonder is aan teatox is dat het is samengesteld door niet alleen theedeskundigen of voedingsdeskundigen, maar dat ook wetenschappers en natuurgenezers meegewerkt hebben aan de ontwikkeling. Een gezonde levensstijl wordt nog een beetje gezonder wanneer je de balans kunt behouden met teatox. Onze biologische teatox thee is gemaakt van alleen natuurlijke kruiden, fruit en andere planten. Deze producten zijn waar mogelijk biologisch geteeld en zijn veilig te gebruiken voor iedereen. Er is teatox thee die speciaal bedoeld is om ’s avonds of ’s ochtends te gebruiken, er is teatox met ananas of chai en er bestaat ook teatox theepoeder. Dit kun je bijvoorbeeld door een smoothie mengen. 

Teatox bij afvallen

Teatox kan helpen bij het afvallen. In de teatox zitten bijvoorbeeld pepermunt wat goed werkt bij aandoeningen van het maagdarmkanaal, melisse dat een krampstillend effect heeft en kalmerend werkt en duizendblad dat ook goed is voor de spijsvertering vanwege het effect op maag, alvleesklier en lever. Daarnaast kunnen er in de teatox ook citroengras, goji bessen, groene thee, gember, brandnetel en paardenbloem zitten. Je kunt verschillende merken teatox kopen. Op onze site kun je bijvoorbeeld deze teatox bestellen maar er zijn veel verschillende mogelijkheden. Teatox wordt ook wel eens afslankthee genoemd. 

Wetenschap

In ons lichaam bevinden zich veel vrije radicalen. Dit zijn moleculen of atomen met een oneven aantal elektronen waardoor ze zeer onstabiel zijn. Ze kunnen reacties aangaan met gezonde cellen en daarmee schade toebrengen. Stoffen in teatox kunnen ervoor zorgen dat deze vrije radicalen ‘gevangen worden’ door de antioxidanten in de teatox. Er zitten ook antioxidanten in groente en fruit. Balans houden in je leven is een van de belangrijkste dingen die er is. Wanneer je voedingspatroon perfect op orde is en je je goed voelt is er geen reden om teatox of fit tea te kopen. Maar heb je het idee dat je niet lekker in je vel zit, zonder dat je daarvoor een oorzaak kunt aanwijzen, dan zou fit tea wel kunnen helpen. 

Vroeger al werd teatox gebruikt vanwege de positieve effecten op de gezondheid. Uiteraard noemden ze het toen anders, maar de geneeskrachtige werking van planten en kruiden is al eeuwenlang bekend en is tegenwoordig bij veel mensen juist veel minder bekend dan vroeger. Ook als je niet onder de indruk bent van de goede werking op lichaam en geest kan teatox nog een genot zijn. Het smaakt lekker en heeft een hele fijne geur. Genoeg redenen om ervan te kunnen genieten! 

Teatox Active Powder Bio 70g REFILL

7,87€

Teatox Active Power Tea Bags Bio 12x2g

3,15€

Teatox Daily Balance Bio Tea Lemongrass 50g REFILL

7,87€

Teatox Daily Balance Tea Bags Bio 12x2g

3,15€

Teatox Fresh Focus Bio Green Tea Gingko 70g REFILL

7,87€

Teatox Fresh Focus Tea Bags Bio 12x2g

3,15€

Teatox Harmony Chai Bio 90g REFILL

7,87€

Teatox Matcha Starter Set Teatox Matcha & Bamboo Brush

39,33€

Teatox Natural Defense Bio Green Tea Ginger 70g REFILL

7,87€

Teatox Natural Defense Tea Bag Bio 12x2g

3,15€

Teatox Pure Beauty Bio White Tea Mango 60g REFILL

7,87€

Teatox Pure Beauty Tea Bags Bio 12x2g

3,15€

Teatox Skinny Morning Tea Bags Bio 12x2g

3,15€

Teatox Skinny Night Tea Bags Bio 12x2g

3,15€
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 21