Indemne BIG Bubble-in

15,73€
Ex Tax: 13,00€
Model: A003121
Beschikbaarheid: Op voorraad

Indemne BIG Bubble-in

De Big Bubble-in van Indemne is een handige tool voor de aanpak van cellulite. Wij bevelen deze grote variant in het bijzonder aan voor ernstige vormen van cellulite en wanneer je op een groot oppervlak last hebt van cellulite.

Cellulite wordt veroorzaakt door een slechte doorbloeding waardoor de bobbelige structuur van oppervlakkig vetweefsel extra opvalt. Het komt meestal voor op de heupen, billen en dijen en veel vrouwen hebben er last van.
Door het gebruik van deze Big Bubble-in in combinatie met de Indemne Gimme smooth slimming lotion wordt cellulite niet alleen minder zichtbaar, ook zal hierdoor de bloedcirculatie verbeterd worden en bovendien zal de huid elastischer worden. Ook draagt deze dagelijkse massage bij aan het afvoeren van afvalstoffen.

Gebruik: Smeer de huid die je wilt behandelen eerst zorgvuldig in met de Indemne Gimme smooth slimming lotion. Plaats de Big Bubble-in op de huid en begin met het maken van lange verticale bewegingen. Daarna maak je horizontale bewegingen en tot slot maak je zig-zag bewegingen.
Neem goed de tijd voor deze massage, wij adviseren zo’n vijf minuten per keer. Herhaal dit ritueel dagelijks. De Big Bubble-in kan gebruikt worden op alle zones van het lichaam waar cellulite zichtbaar is.

Cellulitus behandelen met Indemne bubble-in

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed