Massage

Bio Massage Olie

Denk eens aan een heerlijk ontspannen avondje met je vriend of vriendin. Je hebt zin om eens iets extra’s te doen wat niet veel hoeft te kosten. Grote kans dat je nu denkt aan massageolie. En deze natuurlijke massageolie kun je onder andere hier kopen. Al deze producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en naast dat ze zorgen voor een goede, soepele massage zijn ze ook nog eens voedend voor de huid. Twee vliegen in één klap dus.

Soorten massageolie

Je kunt verschillende soorten massageolie gebruiken voor allerlei doeleinden. Een goedkope massageolie kun je gebruiken om je hele lichaam mee te masseren. Handen, armen, voeten, benen, rug en buik. Als je dit regelmatig doet gaat de olie natuurlijk snel op. Je kunt ook speciale etherische massageolie kopen met verschillende heerlijke geuren zoals eucalyptus olie, lavendel, kokos of amandel massageolie. Er is ook massageolie op waterbasis. Deze massageolie is ook goed voor inwendig gebruik. Fijn wanneer het avondje samen ontspannen toch een actieve avond wordt. Je kunt ook etherische massageolie gebruiken, maar doe dit niet wanneer je condooms gebruikt. Gelukkig is veel massageolie neutraal. Een goede neutrale massageolie op waterbasis kan veiling inwendig gebruikt worden en tast rubber niet aan. Vaak is dit reukloze massageolie. Er is ook massageolie die speciaal bedoeld is voor het gebruik bij fysiotherapie. 

Eigenschappen verschillende oliën

Sommige massageoliën worden niet alleen gebruikt vanwege de geur, maar ook vanwege de natuurlijke eigenschappen van de olie. Zo is avocado-olie bijvoorbeeld zeer voedzaam en geschikt om een ruwe huid zacht te maken. Amandelolie is erg mild voor de huid en heeft zelf geen sterke geur. Geuren worden vaak toegevoegd aan massageolie om een bepaalde geur of associatie op te roepen. Een bloemengeur werkt meestal erg ontspannend en zorgt daarnaast voor een vrolijk gevoel.

Massageolie kopen

Je kunt massageolie bestellen op onze webshop. We hebben verschillende soorten biologische massageolie beschikbaar. Massageolie kan zeer goedkoop zijn, maar het is helemaal van jou afhankelijk of je dit ook fijne producten zijn. Het ene product glijdt net wat fijner over de huid dan het andere. 

Voor- en nadelen

Hoewel je massageolie op waterbasis voor alle doeleinden kunt gebruiken droogt het wel sneller op. Gebruik je massageolie op oliebasis dan trekt deze slechts langzaam in. Je kunt daardoor een langzame en zorgvuldige massage geven. Wel kan deze olie voor vlekken zorgen. Jouw geurvoorkeur is natuurlijk echt persoonlijk. Je komt er alleen achter welk product jij het fijnst vindt door het één en ander te testen. Alle producten op de webshop zijn hypoallergeen en dus voor iedereen te gebruiken zonder dat het de huid irriteert. Dit komt doordat al onze producten gemaakt worden met natuurlijke ingrediënten en geen giftige stoffen bevatten. 


Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1